ФЦ «Ковель-Волинь» переміг «Боратин»

 
   Матч шостого туру чемпіонату Волині з футболу між «Боратином» та ФЦ «Ковель-Волинь», як і прогнозувалось, завершився досить несподіваним результатом, а луцькі лідери першості просто декласували своїх суперників по туру і тепер уже «керують балом» в якості своєрідного дуету.


 
У попередньому сезоні команда Олександра Антонюка невдало грала проти Ковеля. З опонентами із залізничного міста тоді ще «Ласка» набрала усього одне очко в рамках чемпіонату області, програвши якраз удома з рахунком 0:2, а також програвши на «Авангарді» фінал Кубка Волині – 0:1. Хоча цього разу здавалося, що якраз «Боратин» був фаворитом протистояння: віце-чемпіони області, хоч і зі скрипом, але йшли у чемпіонаті без втрат, тоді як підопічні Юрія Романчука «забуксували», здобувши одне очко протягом двох останніх поєдинків. Утім, здобути шосту «вікторію» сезону господарям не судилося. Якщо на гол Романа Кузьміча вони ще відповіли взяттям воріт у виконанні свого кращого голеадора Романа Степанова, то ближче до завершення поєдинку «привезли» собі два голи, а Володимир Хмелярський та Роман Романчук принесли «Ковелю-Волині» надважливу перемогу – 1:3.
 
Сумнівів у тому, що «Вотранс» і «ЛСТМ» свої матчі виграють, було малувато. А підопічні Романа Максимюка їх розвіяли ще у першому таймі, який виграли з жорстоким рахунком 7:0. Взагалі матч став бенефісом для молодого Ігоря Дмитрука, який забив одразу шість голів. Найкращий голеадор чемпіонату Юрій Кошелинський вийшов на поле з лави для запасних та обмежився «черговим» голом з пенальті, а господарі стадіону в Підгайцях святкували «тенісну» перемогу – 11:0. У битві братів Кодлубаїв у молодшого шансів було дуже мало – «ЛСТМ» та «Рожище» зараз перебувають на різних рівнях. Хоча при цьому відзначилися у матчі обидва, щоправда, на користь луцької команди. Андрій Кодлубай став одним із героїв матчу та допоміг Ігорю Махнюку ще до перерви забити хет-трик, а Олег своїм автоголом встановив підсумковий рахунок зустрічі – 6:0 на користь «будівельників». Таким чином, у поки що заочній гонці двох луцьких команд за різницею забитих та пропущених голів уперед виривається «Вотранс», а волинський футбол з нетерпінням чекатиме очної дуелі чинних чемпіонів області проти новоявленого гранда волинського футболу…
 
«ДЮСШ-ВІК» зберіг четверту сходинку турнірної таблиці. Не минуло й півгодини зі стартового свистка, як вони уже вели у три м’ячі у матчі проти «Надії». Гості намагалися чинити супротив, і після перерви зуміли потріпати нерви нещодавнім володарям Кубка Волині, однак гол Іллі Теліховського таки вирішив підсумок матчу – 4:2. Богдан Гладун з «Агропродукту» «розійшовся» на останні хвилинах звітного туру – завдяки одразу трьом його голам за п’ять хвилин наприкінці зустрічі його команда здобула перемогу над іваничівським «Колосом» (5:2) – вона стала для горохівчан другою в сезоні. «Торпедо» продовжив безпрограшну серію в чемпіонаті області до чотирьох поєдинків – щоправда, підопічні Сергія Богунова на останній доданій арбітром хвилині гри дозволили відзначитися Данилу Глушнюку та випустили з рук перемогу – 2:2. Схожий сценарій був у Лищі, де «Стир» вів у рахунку завдяки пізньому голу Віктора Суща, однак пропустив на третій компенсованій хвилині від Юрія Мережі та залишився та передостанньому місці турнірної таблиці – 1:1.
 
Чемпіонат Волині. Вища ліга, 6 тур
 
6 жовтня (субота)
 
Фенікс (Луцьк) – Стир (Старий Чорторийськ)  1:1 (Юрій Мережа, 90+3 – Віктор Сущ, 81)
 
Агропродукт (Горохів) – НФК Колос (Іваничі)  5:2 (Михайло Жук, 18, Роман Бишовець, 63, Богдан Гладун, 87, 89, 90+1 – Владислав Кристін, 36, Микола Киценюк, 78)
 
Вотранс (Луцьк) – Колос (Ківерці)  11:0 (Ігор Дмитрук, 1, 15, 21, 25, 48, 54, Максим Обертас, 37, Богдан Щербик, 40, Олександр Назарчук, 43, пен, Юрій Кошелинський, 61, пен, Євген Котюн, 84)
 
7 жовтня (неділя)
 
ЛСТМ (Луцьк) – ФК Рожище  6:0 (Олександр Неделюк, 8, Ігор Махнюк, 26, 45, 45+1, Тарас Кабанов, 74, Олег Кодлубай, 81, аг)
 
ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Надія (Хорів)  4:2 (Олег Сквіра, 17, Хамза Гарсієв, 19, Андрій Зінь, 24, Ілля Теліховський, 71 – Ігор Дума, 63, Дмитро Холодзіон, 70)
 
Шахтар (Нововолинськ) – Торпедо (Копачівка)  2:2 (Михайло Смаль, 53, Данило Глушнюк, 90+3 – Павло Крещук, 42, Олег Савчук, 63)
 
НФК Боратин – ФЦ Ковель-Волинь (Ковель)  1:3 (Роман Степанов, 53 – Роман Кузьміч, 37, Володимир Хмелярський, 70, Роман Романчук, 84)
 
 
Джерело: ФФВ

10-10-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1