У Ковелі організовують кібертурнір Dota2Kovel Winter Cup

 
   У Ковелі любителі кіберспорту організовують турнір Dota2Kovel Winter Cup. Наразі розпочалась реєстрація учасників змагань. Груповий етап розпочнеться 25 січня 2019 року, а фінал турніру 28 січня.

У Ковелі організовують кібертурнір Dota2Kovel Winter Cup
 
Основна ціль – популяризувати кіберспорт і вивести його на новий рівень у Ковелі. Також, учасники турніру зможуть зробити благодійні внески, які передадуть у школи, де навчаються діти з обмеженими можливостями.
 
Це вже третій подібний турнір у нашому місті. На минулому Dota 2 Kovel Summer Cup, який відбувся 1 червня 2015 року вдалося зібрати 1585 гривень. На ці кошти закупили солодкі подарунки для дітей ковельських військовослужбовців, які загинули під час бойових дій в зоні АТО.
 
"Я буду вдячний всім гравцям, та глядачам які підтримають наш даний захід, допоможуть в організації, створять дуже енергійну та емоційну атмосферу змагань. І я не помиляюся, коли наголошую, що наша молодь — найкраща. І наша сила в єдності, яку потрібно загартовувати різними заходами, спрямованими на покращення загальної картини нашого прекрасного міста", - зазначає один із організаторів змагань Андрій Черкасов.
 
Турнір Dota2Kovel Winter Cup 2019 по функціоналу майже аналогічний минулому. Змагання проходитимуть за олімпійською системою з 8 команд.
 
Нагадаємо, що у фінальному двобої літнього турніру, який тривав майже 10 годин, зійшлися команди «CocoJambo» та «Non-existent», де остання у напруженому поєдинку виборола перемогу. 
 
Переможці кіберзмагань отримають іменний кубок, грошовий приз, флеш накопичувачі та ін.
 
Турнір Dota2Kovel Winter Cup 2019 створений виключно на благодійній та розважальній основі і кожен може допомогти в його проведенні, - зазначають організатори. Для цього необхідно внести благодійний внесок в підтримку за певним посиланням. 
 
Організатори змагань раді вислухати й інші пропозиції щодо проведення турніру, аби оптимізувати хід змагань. 
 
Всі побажання можна залишити в коментарях.
 
Зареєструватись ви можете за наступними посиланнями:
 
 
https://instagram.com/d2_kovelcup (писати у дірект)


18-11-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1