«Вокар-Ковель» вдало стартував у Чемпіонаті Волині з футзалу

 
   У рамках першого туру Суперліги чемпіонату Волині з футзалу «Вокар-Ковель» на паркеті луцького «Адреналін СІТІ» приймав «Кураж» із Горохіва, який, доречі, який переміг на передсезонному «Agromat Cup».

«Вокар-Ковель» вдало стартував у Чемпіонаті Волині з футзалу
 
Перша атака ковельчан виявилась результативною, а за декілька хвилин Володимир Хмелярський реалізував чесно «зароблений» пенальті та оформив «дубль». 
 
Два голи в дебюті дещо засмутили «смугастих», а після того, як Хмелярський забив свій третій гол, червоно-жовті спокійно дограли перший тайм. 
 
У другій половині зустрічі «Кураж» виглядав більш активніше, внаслідок чого Юрій Фібіч скоротив відставання в рахунку. 
 
Горохівчани продовжували тиснути на ворота суперника та мали чимало моментів, що конвертувалася у другий забитий гол Юрія Фібічя.
 
Мінімальний розрив у рахунку відновив інтригу, адже за три хвилини до кінця гри «Вокар-Ковель» отримав п’ятий фол, Однак ковельчанам вдалося довести перший матч сезону до переможного рахунку 3:2 і здобути перші три залікові пункти в свою турнірну скарбничку.
 
Наступну гру в рамках 1/8 кубка Волині «Вокар-Ковель» проведе 24 листопада проти ще однієї горохівської команди «Агропродукт».
 
 


«Вокар-Ковель» – «Кураж» – 3:2
 
Удари по воротах: 18:11
Удари у рамку воріт: 12:6
Сейви: 4:9
Фоли: 8:8

23-11-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1