У Ковельському професійно-технічному училищі відкрили центр із обробки металів

 
   Перший навчально-практичний центр сучасних санітарно-технічних технологій на базі Ковельського центру професійно-технічної освіти створили у листопаді минулого року за кошти держави – майже шістсот тисяч гривень.

У Ковельському професійно-технічному училищі відкрли центр із обробки металів різанням

Другий центр – з обробки металів різанням відкрили 30 листопада 2018 року за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка.
 
Не кожен винайде порох, але бути майстром своєї справи всі повинні. Ваша система освіти – це можливість отримати фах, спеціальність, майстерність. Сьогодні у нас правильний підхід – практично навчати. Завдання влади – створювати умови для розвитку видатних спеціалістів. А перспектива в нас є. Я радий, що і Ви розумієте необхідність таких робітничих дефіцитних професій. Хочу, аби в цьому училищі завжди лунав радісний сміх, а учні отримували задоволення від навчання, - зауважив Олександр Савченко.

У Ковельському професійно-технічному училищі відкрли центр із обробки металів різанням
 
Як повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА, Обійшовся центр державному бюджету у два з половиною мільйони гривень. Закупили нове обладнання австрійського виробництва: 6 токарних верстатів, 2 універсально-фрезерних, 1 радіально-свердлильний, 1 заточний верстат, 1 плоскошліфувальний, 2 інтерактивні дошки, стрічкову пилку для відрізання заготовок металу, ріжучий та вимірювальний інструмент.


 
Окрім того, за кошти спеціального фонду навчального закладу проведено заміну вікон в майстерні, модернізовано електромережу та освітлення, здійснено опоряджувальні роботи. В центрі буде можливість пройти навчання та перепідготовку з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник.»



Наступного року тут планують відкрити ще один центр для підготовки кадрів з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Загалом, навчальний заклад активний та бере активну участь у європейських проектах.


 
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійно-технічної освіти в області нагороджено педагогічних працівників державного навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти».

Почесною грамотою обласної державної відзначили старшого майстра Віталія Сахарчука
 
Почесною грамотою обласної державної відзначили старшого майстра Віталія Сахарчука. Оголошено подяку голови обласної державної адміністрації викладачеві спеціальних дисциплін Валентині Темрук.


01-12-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1