Дорогу М-07 реконструюють до ювілею незалежності

 

  Сьома година ранку. Приміщення філії “Ковельська дорожньо-експлуатаційна дільниця” Волинського облавтодору. Керівник державної акціонерної компанії “Автомобільні дороги України” Сергій Стельнякович проводить оперативну нараду за участю керівників підрядних організацій, які працюють на реконструкції траси М-07. Обговорюється увесь комплекс питань: терміни виконання завдань. Доставка матеріалів та фінансування робіт. Чіткість взаємодії дорожників та проектантів.
  Сьогодні на реконструкції волинської ділянки автомагістралі Київ-Ковель-Ягодин зайняті працівники акціонерних товариств Броварське ШБУ-50, “Луцькавтодор” та “Уманьавтодор”, товариства “Автомагістраль”. Завдання, визначені дорожникам за підсумками наради коментує перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.
  Окрім магістралі державного значення на Волині активно будують і комунальні дороги. Для прикладу, на реконструкцію і капітальний ремонт доріг у Ковелі в нинішньому році з місцевого та обласного бюджетів передбачено 6 млн.грн.
  Протягом дня Олександр Башкаленко та керівник компанії “Автомобільні дороги України” Сергій Стельнякович також інспектували дорожні роботи, які виконуються на території області за кошти державного бюджету.

04-08-2011
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1