Ковельчанка претендує на звання «Краща медсестра України»

 

  В колективі денного стаціонару Ковельської районної поліклініки Світлану Ясенецьку знають і поважають усі. Як колеги по цеху, так і пацієнти. Останні навіть записуються на прийом конкретно до медсестри Ясенецької. Сама Світлана зізнається: любов до професії успадкувала від мами. Вона теж багато років працює медичною сестрою в Ковельському МТМО. А ще професійному вдосконаленню допомагає сімейна атмосфера в колективі, де працює.
  Ескулап за покликанням, - кажуть про неї колеги та друзі. Вони переконані: в медицині у Світлани велике майбутнє. А наполегливість та знання допоможуть їй в подальшому стати справжнім Лікарем. Перший крок у цьому напрямку дівчина вже зробила: після медучилища отримала ще й диплом про вищу університетську освіту.
  У вільний від роботи час Світлана багато подорожує. Любить читати та вишивати. Так само з любов'ю вона ставиться і до кожного зі своїх пацієнтів. Тому й каже, що робота і хобі у неї в житті співпадають.
  Професійні та людські риси Світлани Ясенецької допоможуть їй успішно виступити у фіналі всеукраїнського конкурсу “Ескулап-професіонал”, - переконані в колективі ковельських медиків. А головне — реалізувати себе в житті, де вона уже вибрала свою професійну стежину.

15-09-2011
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1