На ковельському водосховищі з'явилися «дракони»

 

  27 років поспіль в останню неділю вересня до Ковеля з'їжджаються веслувальники не лише з України, а й сусідніх Польщі та Білорусі. Турнір на честь професійного свята машинобудівників — не лише данина традиції, а й серйозна нагода перевірити свої сили в компанії найсильніших.
  Традиційно успішно виступили на турнірі і представники ковельської школи веслування. Серед переможців змагань — досвідчені В'ячеслав Цехош та Ірина Хотинська. На п'єдестал пошани піднімались також Андрій Рибачок та Юрій Вендюк, Ярослав Гаврилюк, Ігор Савін та інші веслувальники з ковельською пропискою.
  Саме змагання на човнах “Дракон” найбільше захопили вбалівальників. Унікальний вид спорту хоч і не має поки-що статусу олімпійського, але популярний в Європі й швидко прогресує в Україні.
  У такому човні поміщаються дві футбольних команди веслувальників. Екіпаж рухається в такт ударам барабану і слухає команди стернового. Швидкість руху — до 20 кілометрів на годину. Емоції зашкалюють. Все, на що здатний “Дракон” на воді місцевим вболівальникам показали преможці змагань серед професійних екіпажів,веслувальники СК “Західний вітер” з обласного центру.
  Окрім професійних команд на воду спускались також екіпажі аматорів драгонботу: тут уже важливо не стільки перемогти, скільки добратись до фінішу. А головний підсумок змагань на ковельському водосховищі — гарний настрій спортсменів та вболівальників.

26-09-2011
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1