Духовно-освітня конференція у Ковелі

 

  Настоятель храму Почаївської ікони Божої Матері, благочинний ковельської округи УПЦ протоієрей Володимир Ровінський переконаний: тема конференції є надзвичайно важливою в контексті духовного розвитку суспільства: “Ми вже сьогодні змушені, певною мірою навіть із запізненням, повертати людям розуміння Бога як особистості. І сьогодні мова йде про те, аби подолати, хоча б частково, окультизм, магію... На конференції буде представлено чимало свідчень того, до яких важких наслідків у психиці людини призводять заняття цими речами ”.
  Вплив окультних практик та магії на свідомість людини. Моральне здоров'я суспільства та просвітницька робота церкви щодо застереження вірян від різного роду духовної небезпеки. На ці теми з трибуни конференції говорили духовні отці, науковці, представники громадських організацій. “Достатньо ознайомитись із представленим у наших книжкових магазинах, в інтернеті, щоб переконатись, наскільки поширеним є захоплення людей окультизмом, магією та іншими згубними практиками, - зауважує єпископ Володимир – Волинський і Ковельський Володимир. - Все це негативно позначається на наших дітях, молодому поколінні... І одне із завдань нашої конференції — додати нам сил і знань, аби протистояти цим негативним інтересам та явищам”.
  Співорганізатором конференції спільно з Володимир-Волинською єпархією УПЦ виступила всеукраїнська громадська організація “Путь православних”.
  “Путь православних” і виникла як організація світських людей, які хочуть допомагати церкві в просвітницькій роботі, у тому, аби більше наших співгромадян долучалося до християнських цінностей. Дана конференція відповідає інтересам та статутним завданням нашої організації,”
- прокоментував актуальність заходу народний депутат України, заступник голови ВГО “Путь православних” Юрій Болдирєв.
  Учасники конференції заслухали тематичні доповіді та переглянули відеоматеріали. Духовно-освітній форум у Ковелі відбувся за сприяння єпархіального відділу Апологетичного центру св. Іоанна Златоуста та міської громадської молодіжної організації “Ф.О.М.А”.

14-02-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1