Перевірка готовності до Євро — 2012

 

  Дипломати, високі чини митної та прикордонної служби, автодорожники та представники влади. Профільна комісія українсько-польської міжурядової координаційної Ради опікується питаннями підготовки пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури до Євро-2012. Серед чотирьох пунктів пропуску, де на час проведення головної футбольної першості року запровадять спільний контроль митної і прикордонних служб держав-організаторів Євро, значиться і міжнародний автоперехід “Ягодин”.
  Ягодинські митники та прикордонники разом зі своїми польськими колегами неодноразово були учасниками практичних тренінгів з організації спільного контролю. Переваги саме такої форми роботи вартових кордону очевидні вже сьогодні. Оптимізм українських посадовців поділяють і їхні польські колеги.
  Для волинян майбутнє Євро — можливість скористатися перевагами транзитного транспортного коридору та максимально ефективно прорекламувати свій край.
  На засіданні комісії також обговоривали питання правового супроводу нововведень в роботі митної та прикордонної служб на час проведення футбольної першості континенту, розвитку інфраструктури прикордонних територій. Нова зустріч представників українсько-польської міжурядової координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва відбудеться вже на території Республіки Польща.

07-03-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1