Ковельські художники намалювали весну

 

  В експозиції першої у нинішньому році виставки ковельських художників — понад 40 картин, виконаних у різних художніх техніках. Акварель, олійний живопис. Розписи по склу та різьблення по дереву. Усі роботи різні, але однаково щирі. Сповнені теплоти та гармонії. Весняного пробудження природи. Дарують світлі та добрі почуття.
  Серед авторів, чиї роботи представлені на виставці, переважно відомі ковельчанам постаті: Оксана Цюп'яшук, Світлана Солодун, Оксана Онищенко. Член Національної спілки художників України Валентин Данилюк.
  Художниця Лариса Іщук також далеко не новачок на подібних форумах. Профільну освіту здобула в Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника. І ось уже 20 років як педагог передає любов до прекрасного дітям.
  Організатори виставки та художники сподіваються, що їхні спільні зусилля не залишаться поза увагою ковельчан. Цікаво, що картини, представлені в експозиції, можна не лише оглянути, а й придбати. А уже до дня міста ковельські художники не лише підготують нову тематичну експозицію, а й запросять в гості та презентують творчий доробок відомих в Україні людей живопису та мистецтва.

14-03-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1