Меценати допоможуть ковельській «Веселці»

 

  Депутат обласної ради та засновник благодійного фонду Степан Івахів у Ковелі не вперше. І кожен його візит — це конкретна допомога школі чи дитсадку. Спортивний інвентар та іграшки. Мультимедійний проектор та оргтехніка. Завідувач дитсадка Ніна Крицун зізнається: про такі подарунки в колективі могли лише мріяти.
  Аби краще знати потреби дошкільного закладу, Степан Івахів більше години спілкується з батьківським активом дитсадка. Хто, як не батьки, зацікавлені, аби діти мали достойні умови для відпочинку та творчості.
  Свого часу в дитсадку своїми силами облаштували ігрові майданчики. Нині ж у цьому допоможуть меценати благодійного фонду. Потребують заміни старі вікна та двері — програма співпраці Волинського фонду Степана Івахіва з дошкільною установою передбачає вирішення і даної проблеми.
  Але чи не найбільше такій небайдужості дорослих зраділи діти. Кожен із вихованців “Веселки” отримав від меценатів персональний подарунок. А головне — надію на те, що і надалі “Веселка” сяятиме все новими й новими барвами. А чорно-білі кольори невизначеності в подальшій долі дитсадка назавжди залишились у минулому...

08-06-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1