Свято квітів та осінній ярмарок у Ковелі

 

  Від самого ранку центральна площа Ковеля нагадує багатолюдний ринок. Чого тільки не побачиш на ярмарку: овочі та фрукти. Саджанці та насіння. Домашня живність та продукція з власного господарства.
  Свою продукцію на ярмарку пропонують місцеві виробники та підприємці. Покупці повертаються додому в доброму гуморі. А ось такі флористичні композиції — для любителів естетики: за посередництвом квітів та власної творчої фантазії понад 40 учасників свята — колективи організацій та установ, навчальних закладів Ковеля висловили свої почуття до рідного міста і країни.
  Державні символи та місцева геральдика. Краєвиди рідного міста і композиції планетарного масштабу. Вибрати найкращі роботи — непроста задача для членів журі. Колектив міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів вперше є учасником подібних форумів. Тим більш значимою і неочікуваною є перемога конкурсантів.
  Серед дошкільних навчальних закладів кращою визнали композицію колективу дитсадка №4. Учні та педколектив НВК№13 святкували перемогу серед навчальних закладів Ковеля. А їхні колеги зі спеціалізованої школи №3 ім. Лесі Українки отримали від організаторів та ковельчан приз глядацьких симпатій.

24-09-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1