Ковельчанин Юрій Зубчук — віце-чемпіон Європи з кікбоксингу

 

  Срібна медаль чемпіонату Європи з кікбоксингу відтепер — предмет особливої гордості вихованців ковельської секції кікбоксингу обласного ФСТ “Україна”. Тренер віце-чемпіона Європи Юрія Зубчука Віталій Тимофєєв завжди вірив у хлопця. І знав: минулорічне срібло чемпіонату світу в Македонії — це тільки початок серйозних перемог Юрія на дорослому рингу.
  Сам же 20-річний майстер спорту міжнародного класу Юрій Зубчук ставить перед собою максимальні задачі. Тому навіть 2-е місце в Європі не вважає за абсолютний успіх. А ще завершити турнір переможцем Юрію завадила травма: після фіналу кікбоксеру навіть довелося загіпсувати руку.
  У зал кікбоксингу ковельського народного дому “Просвіта” Юрій Зубчук прийшов вже тоді, коли вчився в десятому класі. На перші тренування доїжджав автобусом з рідного йому Турійська. Досягати найвищих висот у рингу волинянину дозволяють високі морально-вольові характеристики.
  Спортивні досягнення Юрія Зубчука достойний орієнтир для ось цих хлопців - вихованців тренера Віталія Тимофєєва. А сам Юрій вже думає про те, як швидше відновитися від травм і знову вийти в ринг. За новими перемогами найвищого ґатунку.

19-11-2012
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1