Кошти на спецтранспорт для дітей-інвалідів збирали на аукціоні

 

  Важко повірити в те, що ось такі ажурні вироби з бісеру, майстерні аплікації, вишивки та малюнки — творіння рук дітей з обмеженими фізичними можливостями. Вони разом їздять на екскурсії. Відвідують театри та музеї. Вивчають польську мову. Розвивають артистичні здібності.
  30 кращих творчих робіт вихованців “Реабілітаційного центру” — учасників гуртка “Творче коло” виставили в Ковелі на благодійному аукціоні. Організаторами торгів виступили правління ГО, дирекція палацу учнівської молоді та міська влада.
  Ідею благодійної акції підтримали редакція газети “Голос України”, благодійні фонди “Патріот Волині” та “Нова Волинь”, чимало ковельських підприємців. Уже перший лот аукціону — новорічну ялинку продали за 500 гривень, що значно вище стартової ціни. Підприємець Юрій Шлюєв, який на торгах придбав ще кілька виробів з бісеру, є не лише одним із ініціаторів аукціону, а й соціальним партнером ГО “Реабілітаційний центр”.
  Загалом на торгах організаторам аукціону вдалося зібрати понад 17 тисяч гривень. Голова правління “Реабілітаційного центру” Наталія Славікова переконана: ковельчани вкотре довели, що доброта і милосердя для них — не порожній звук.
  Учасники аукціону мали змогу подивитись виступи народного художнього ансамблю “Барвінок” та учнів міської гімназії. А у фіналі благодійного дійства артисти та глядачі разом співали колядки.

14-01-2013
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1