«Khomytskyi Pro» провели тренування у Ковелі

 
   Ковель був обраний для старту масштабного спортивного проекту, який ініціював наш земляк, дворазовий чемпіон світу з бодібілдінгу Андрій Хомицький та його команда професійних тренерів Khomytskyi Pro. 


 
У суботу на площі Героїв Майдану відбулось справжнє свято, яке зібрало істинних прихильників спорту та здорового способу життя. Ковельчанам випала гарна нагода отримати слушні поради від чемпіона, персонального тренера Насті Каменських, Потапа, Санти Дімопулос, Анни Андерс
 
Завітав на спортивний захід заступник міського голови Ігор Прокопів. Він подякував Андрієві Хомицькому та його колегам за те, що для зачину своєї справи вони обрали саме Ковель. «Це чудово, коли людина, досягнувши значних висот, реалізувавшись, не забуває про рідне місто, та повертається сюди, аби зробити щось хороше», - мовив Ігор Ярославович. Він побажав спортсмену та його друзям успіхів в реалізації їх задуму, а ковельчанам чудових емоцій від ранкової зарядки, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.
 
Андрій Хомицький розповів, що незважаючи на те, що він мешкає у Києві і його повсякденне життя насичене цікавими, захоплюючими подіями, він щоразу із задоволенням приїжджає у рідне місто. А цього разу – з приємною і корисною місією.
 
Підтримати Андрія прийшли його друзі та знайомі. Серед присутніх можна було помітити і його першого тренера Володимира Полятичка. Незважаючи на поважний вік, він чудово справлявся із завданнями свого знаменитого учня. Забула про біль в нозі і Олена Клімашевська, директор КЗ «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича», яку відвідував Андрій.
 
Дорослі й діти з ентузіазмом виконували усі вправи. Загалом двогодинне тренування у такій компанії було напрочуд цікавим, корисним та по-домашньому позитивним. 
 
 Усі, хто не полінувався прокинутись зранку у вихідний день та прийти на центральну площу міста, отримали чимало задоволення та заряд бадьорості й енергії на цілий день. А багатьох – це заняття мотивувало і надалі більше часу приділяти спорту. 
 
Андрій Хомицький щиро вдячний за підтримку своїм землякам, які додали натхнення і бажання продовжувати цю справу й надалі. Згодом подібні заняття він планує провести в інших містах України.
 

06-08-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1