Новини Ковеля 2021.

 
Post Thumb
У Ковелі судитимуть "горе-матір", яка залишила новонароджену дитину без нагляду

   За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 39-річній жительці одного з сіл Ковельського району повідомили про підозру в залишенні у небезпеці новонародженої дитини (ч.2 ст. 135 КК України).

Post Thumb
Ковельські лікарі провели чергову успішну трансплантацію

   62-річного Олексія Васильовича з Турійщини сьогодні виписують додому. На початку грудня у Ковельському МТМО йому трансплантували донорське серце. Три тижні пацієнт перебував під наглядом лікарів. У доброму самопочутті та з гарним настроєм він готується до зустрічі з родиною.

Post Thumb
На Ковельщині завершили ремонт у Білому та Сірому будинках, де жила Леся Українка. Відео

   На Волині завершили ремонт у Білому та Сірому будинках, де жила Леся Українка. У Білому та Сірому будиночка сім'ї Косачів, де жила Леся Українка, у селі Колодяжне Ковельського району завершили ремонт. 

Post Thumb
У Ковельському районі — 36 нових випадків COVID-19

   Головний державний санітарний лікар області інформує, що  станом на  ранок 30.12.2021р. на Волині протягом попередньої доби зареєстровано  126 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Post Thumb
Ковельські прокурори домоглися повернення недобросовісним орендарем державі земельної ділянки вартістю 23 мільйони гривень

   Північно-західний апеляційний господарський суд, приставши на позицію прокурорів, задоволив позов Ковельської окружної прокуратури Волинської області в інтересах Волинської обласної державної адміністрації та Дубечненської сільської ради до ТзОВ "Дубечненський керамічний завод".

Post Thumb
У Ковельському районі зареєстровано 42 нових випадки COVID-19

   Головний державний санітарний лікар області інформує, що  станом на  ранок 29.12.2021р. на Волині протягом попередньої доби зареєстровано  144 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 12, медпрацівників – 6).

Post Thumb
На Волині скасовується "червоний" рівень епідемічної небезпеки

   З 00 год. 00 хв. 30 грудня на території Волинської області скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке ішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 грудня, у якому в режимі відеоселектору взяв участь голова ОДА Юрій Погуляйко.


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1