МФК "Хорів" розгромив ковельчан у 5-му турі Чемпіонату Волині з футзалу. Відео

 
   В одному з центральних матчів 5 туру серед суперліговиків зустрічались сусіди по турнірній таблиці. У разі перемоги ковельчан вони закріплювали свої позиції на вершині, перемога же хорівчан вирівнювала очковий баланс із своїм суперником. 

 
Високий темп гри, відкритий футзал команди демонструють з перших і до останніх хвилин матчу. За технічним та швидким суперником, котрий з перших хвилин на майданчику часто змінює свої четвірки, ковельчани не завжди встигають та зачасту фолять. Свідченням того 5 фолів уже на восьмій хвилині. Та подумавши про небажані наслідки, з цього моменту ковельчани грають більш обережно аж до 14 хв, створивши при цьому багато небезпечних моментів біля воріт суперника. А отримавши право на пробиття 10-метрового удару саме на 14 хв, Ігорю Кушецькому не вдається переграти Дмитра Дувакіна, і рахунок залишається незмінним до останньої хвилини. Саме тоді Кушецький все ж засмучує суперника забитим голом за 35 секунд до завершення першого тайму.
 
Напруга у другому таймі не лише не спадає, а посилюється. Зусиллями Андрія Лукашука та користаючись помилкою суперника в обороні, ковельчани на 18 хв зрівнюють рахунок у матчі. Радість їх була недовгою. На тій же 18 хв відзначається голом Роман Москалик, і «Хорів» знову попереду. Досить швидкою і конструктивною атакою хорівчани закріплюють свій успіх на 21 хв – гол в активі Станіслава Паньківа. Йде 22 хв – «Вокар» залучає до гри п’ятого польового гравця і миттєво отримує гол в пусті ворота – робить це Вадим Видихай. До честі ковельчан Віталій Романчук на тій же 22 хв дещо скорочує рахунок у матчі. Але при продовженні гри з п’ятьма польовими у ковельчан успіх на 25 хв та 26 хв здобувають суперники. Неважко було забивати у пусті ворота відповідно Назару Даніву та оформити дубль Вадиму Видихаю. Крапку же у матчі, добиваючи «Вокар» на 28 хв та за 18 секунд до завершення гри, поставили Роман Москалик та Олександр Ніколайчук. Нелегка, але результативна перемога хорівчан з рахунком 8:2 дозволяє за очками зрівнятись із сьогоднішнім опонентом.
 
Кращі гравці: Андрій Лукашик  -  Роман Москалик
 
 
Джерело: АМФВ

29-12-2020
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1