Київстар закриває тариф «Максимальний Безлім 2017»

 
   Після масштабної чистки старих мобільних пакетів, найбільший стільниковий оператор країни «Київстар» взявся за генеральне прибирання щодо свіжих пропозиціях.



Але якщо раніше абонентів переводили на більш дорогі тарифи, додаючи пакетних хвилин і гігабайтів, то на цей раз за великі гроші пропонують рівно такий же набір телеком послуг. При цьому Позапакетне тарифи піднялися відразу в 2 рази, - повідомляє UBR.
 
Зараз оператор телефонує своїм абонентам і попереджає їх, що в період з 21 лютого по 3 березня 2019 року закриє тариф «Максимальний Безлім 2017». Його користувачі, якщо нічого не зроблять, будуть автоматично і безкоштовно переведені на «Максимальний Безлім» у версії 2019 року. В якому абонплата (розрахунковий термін - чотири тижні) на 45% дорожче.
 
У «старому» за 155 грн. в місяць можна було отримати, власне, необмежений доступ до всесвітньої мережі. З березня за таку можливість потрібно буде кожні чотири тижні розщедрюватися на 225 грн.
 
І в старому, і в новому тарифах включені по 300 хвилин вихідних дзвінків на мережі інших українських операторів і по 300 SMS. Але якщо користувач вимовить цей обсяг, то нові умови виявляться набагато гірше колишніх.
 
Дзвінки понад ліміт в «Максимальному безліміті» коштуватимуть 1 грн. / Хв замість 0,6 грн. / Хв. А на міські номери - 3 грн. / Хв. (Було 1,5 грн. / Хв.).
 
Для тих, хто не погодиться на нові умови, доступний тариф «Безлім Відео» за 150 грн. (Раз в чотири тижні). У нього включено 9 гігабайт мобільного трафіку, 150 хвилин вихідних дзвінків і 150 текстових повідомлень. Правда, варто врахувати, що такий перехід не буде безкоштовним: за тарифне дезертирство «Київстар» зніме з рахунку 20 грн. разової плати.

14-02-2019
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1