Василь Вірастюк і Семен Горов презентували у Ковелі комедію «Пригоди S Миколая»

 
   Зустріч з творчою групою з нагоди виходу на широкі екрани вітчизняного фільму «Пригоди S Миколая» відбулась у кінотеатрі «Прем’єра». Ковельчани спілкувалися з актором та спортсменом Василем Вірастюком та режисером стрічки Семено Горовим, - повідомляє "KovelPost". 

Василь Вірастюк і Семен Горов презентували у Ковелі комедію «Пригоди S Миколая»
 
Найбільше запитань у юних глядачів було до українського силача, володаря титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», чемпіона світу у силовому багатоборсті, Заслуженого майстра спорту України Василя Вірастюка


 
Їх цікавили враження від зйомок, найскладніші моменти, гра колег-акторів, зокрема й зовсім юних. Крім того, Василь Вірастюк цікавив присутніх не лише як актор, а й як спортсмен та звичайна людина. Він розповів, чим займався у дитинстві, про що мріяв, чому вирішив зніматися у кіно і у яких ще стрічках його можна буде побачити.


 
Виявляється, що кар'єра Василя Вірастюка як актора розвивається дуже стрімко. Уже має чимало ролей у кіно та нових пропозицій щодо майбутніх фільмів. А от як політика він себе не бачить. Тож наразі участі у політичних процесах не бере. 
 
Режисер Семен Горов детальніше зупинився на моментах зйомок, грі акторів, місцинах, де знімали сцени з фільму, як з'явився задум стрічки, її бюджет, процес кастингу та монтажу уже відзнятої картини.



Завершилась зустріч автограф- та фотосесією.
 
Стрічка «Пригоди S Миколая» розповідає про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з’являється сам Миколай. Але, насправді це злодій в костюмі чарівника.
 
Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.




24-12-2018
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1