На Волині скасовується "червоний" рівень епідемічної небезпеки

 
   З 00 год. 00 хв. 30 грудня на території Волинської області скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке ішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 грудня, у якому в режимі відеоселектору взяв участь голова ОДА Юрій Погуляйко.


 
Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузіна, у Волинській області спостерігається стабілізація епідситуації і досягнуто показників, характерних для жовтого рівня епідемічної небезпеки.
 
Зокрема, покращені такі основні показники, як завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню, коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусною інфекцією та рівень зростання госпіталізації з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19.
 
Відповідне рішення підтримали й на засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулась під керівництвом голови ОДА Юрія Погуляйка відразу по завершенню державної.
 
«З 30 грудня ми переходимо до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки з відповідними карантинними обмеженнями. Це не означає відміну усіх заборон, а лише часткове послаблення», - зауважив Юрій Погуляйко.
 

28-12-2021
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1