Новини Ковеля 2022

 
Post Thumb
За втручання Ковельської прокуратури державі повернуто 18 га земель оборони вартістю понад 41 мільйон гривень

   Господарський суд Волинської області задоволив позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Управління Держгеокадастру в області, Ковельської РДА.

Post Thumb
З російського полону повернувся ковельчанин

Сьогодні, 31 грудня 2022 року, під час обміну полоненими було звільнено ковельчанина.Крушельницький Георгій Миколайович, 1979 року народження, солдат стрілецького батальйону. Брав участь у бойових ...

Post Thumb
Ковельчани опинилися в білоруській в’язниці. Звинувачують у шпигунстві. Відео

   Розповімо вам історію про трьох волинян, які за два дні до повномасштабного вторгнення РФ опинилися в білоруській в’язниці. Йдеться про жителів Ковеля Михайла Столярчука, Ігоря Дерка та Дмитра Гудіка. Чоловіки мають родинні зв’язки і з 2018 року разом займалися пасажирськими перевезеннями.

Post Thumb
ФЦ “Ковель” підсумував свій спортивний рік

   Ковель – місто зі славними спортивними традиціями. Учора підсумували рік, який минає, футболісти, наставники ФЦ “Ковель”. Цьогоріч ковельчани запропонували футбольним школам Волині організувати змагання для дитячих команд. Цю ідею швидко вдалось реалізувати.

Post Thumb
У Ковелі волонтерський центр «Марлог» здійснив дитячі мрії. Відео

   Війна вигнала з дому, позбавила дитинства і рідних, але не змогла відібрати мрії. Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог» разом з волонтерам з усього світу допоміг втілити найпотаємніші бажання та подарувати посмішки малечі у Ковелі.

Post Thumb
Як у Ковелі працюють теплоенергетики в умовах воєнного стану

      Опалювальний сезон 2022-2023 рр. проходить у надскладних умовах і є чи не найважчим за всю історію діяльності ПТМ «Ковельтепло». Колектив підприємства працює в посиленому режимі та продовжує виконувати увесь комплекс заходів, щоб забезпечити теплом та гарячою водою населення.


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1