На Ковельщині "варшавка" стала безпечнішою

 
   На міжнародному автошляху М-07 Київ – Ковель – «Ягодин» (на Люблін) завершено роботи з влаштування бар’єрного огородження на ділянці, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.


 
На узбіччях та розділювальній смузі встановлено понад 4,1 кілометра металевого оцинкованого бар’єрного огородження, – повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.
 
Виконавець – підрядне підприємство ТОВ «ТБД».
 
Нагадаємо, що цю трикілометрову ділянку дороги М-07 минулоріч розширили у рамках реконструкції. Зокрема прокладали новий проїзд – провели підготовчі роботи, звели земляне полотно, влаштували тришарову основу та три шари асфальтобетону.
 
Також відновили проїзд. Стару дорогу розширили з 9 до 11 метрів та вкрили трьома шарами асфальтобетону, нанесли тимчасову дорожню розмітку.
 
Цьогоріч на цій ділянці автошляху провели роботи з організації дорожнього руху – встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку, а наприкінці червня новозбудованим лівим проїздом відкрили рух.
 
Ця ділянка автошляху М-07 реконструйована підрядним підприємством ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».
 
За теперішніх реалій не можна переоцінити важливість цього міжнародного автошляху і для Волинської області, і для країни загалом. Тому волинські дорожники докладають максимум зусиль задля облаштування безпечних умов руху та підвищення пропускної спроможності цієї транспортної артерії.
 
На сьогодні на автодорозі М-07 Київ – Ковель – «Ягодин» тривають ремонтні роботи ще на двох об’єктах: відновлюють дорожнє покриття на майже двокілометровому відтинку перед пунктом пропуску «Ягодин» та влаштовують 24 кілометри укріпленого правого узбіччя завширшки понад два метри на ділянці Ковель – ПП «Ягодин».
 
Наявність широкого узбіччя вздовж М-07, яку нині без перебільшення можна назвати дорогою життя, дозволить зняти проблему зі стоянкою вантажівок у випадку утворення черг до кордону, а також під час складних погодних умов зимового періоду, що, своєю чергою, усуне загрозу безпеці руху для іншого транспорту, як було кілька місяців тому.

27-11-2022
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1