Випускний учнів шкіл Ковеля 2007р

 
27 червня на центральній площі міста зібралось чимало ковельчан. Приводом стала урочиста лінійка, присвячена випуску учнів шкіл міста 2007р., на початку якої були покладені квіти до пам'ятників Лесі Українці, Тарасу Шевченку, до вічного вогню на меморіалі слави та Хреста Пам'яті. Урочиста подія в центрі міста зібрала чимало педагогів, батьків, гостей та, власне, випускників, а їх у цьому році 610.
За традицією першим до присутніх звернувся начальник управління освіти міського виконавчого комітету. Віктор Бичковський подякував вчителям за працю, батькам за терпіння та побажав майбутнім абітурієнтам успішної здачі екзаменів.
Від міської влади присутніх вітав перший заступник міського голови Генадій Сорока. Він згадав про досягнення ковельських школярів та привітав медалістів, яких у цьому році 45. Також Генадій Іванович зауважив, що міським головою запроваджено 30 стипендій здібним учням.
А на кінець урочистої лінійки, присвяченої випуску-2007 під звуки пісні вихованки палацу учнівської молоді Вікторії Соєч у небо злетіло чимало різнокольорових кульок, як символ прощання із шкільними роками.

18-05-2013
Повернутися назад


КОВЕЛЬ | ІНФОРМАЦІЯ | БІЗНЕС КОРИСНЕ АРХІВ Фото Контакти1